Langa Hockey Club

7 uur

Hockey activatie les gegeven

110+ kinderen

Kennis laten maken met hockey

8

Trainers leren trainen

Over Langa Primary School

Op vrijdag 20 augustus hebben we een clinic gegeven bij Langa Primary School. Helaas regende het en moest de clinic na een uur gestopt worden, omdat de kinderen het koud hadden en ze hun kleren de volgende dag weer aan moeten. Verder hebben we 5 tassen van 10 sticks weggegeven aan de school. Deze sessie stond in het teken van het verbeteren van de basistechnieken van de kinderen. Dit hebben we gedaan door de kinderen in groepjes te verdelen en in circuit-vorm verschillende hockeyspelletjes te laten spelen!


Op dinsdag 23 augustus zijn we voor de tweede keer bij Langa geweest. De vorige keer toen we daarwaren regende het heel hard waardoor we vroegtijdig moesten stoppen. We hadden dus wat in te halen 😉. Bij Langa zouden we een clinic doen voor 40 kinderen die van verschillende basisscholen kwamen. Vanaf 14:50 kwamen de eerste kinderen en om 15:15 startten we! We hebben drie verschillende oefeningen gedaan en daarna wedstrijdjes gespeeld. Om 17:30 was de clinic klaar.


Op vrijdag 26 augustus zijn we voor de derde keer naar Langa geweest. Na de warming-up hebben we het welbekende ‘cone grab’ spel gespeeld en een estafette gedaan. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, want het concentratievermogen van de kids was die dag niet optimaal. Na de estafette zijn we dus ook lekker partijtjes gaan spelen. Toen de training klaar was bleven de meeste kinderen nog even hangen, hebben we samen gelachen en voorál veel foto’s gemaakt. De kids zijn gek van een Iphone en namen daarom ook uitgebreid de tijd om er een fotoshoot mee te houden toen ze de kans kregen (te zien in onze onze instagram @1001sticks).