Central Hockey Club

2 uur

Hockey activatie les gegeven

2

Trainers leren trainen

20+ kinderen

Kennis laten maken met hockey

Over de sessie

Op woensdag 24 augustus waren wij te gast bij Central Hockey Club, deze keer geen school in een township maar een bestaande hockeyclub met clubhuis.


Wij hebben hier een leuke clinic van 2 uur verzorgd voor 16 enthousiaste kids waaronder een paar bekende gezichten van een eerdere clinic op Cornflower Primary School. Wij zijn begonnen fanatiek begonnen met een warming-up, hierna hebben we een aantal oefeningen gedaan in estafette vorm en 1 tegen 1. Tot slot een afrond oefening op goal. Tijdens de training werden we ondersteund door Kyle, hij geeft onder andere deze groep kinderen normaal gesproken 1 keer per week training op Central.


Het was leuk om te zien dat deze kinderen wekelijks bezig zijn met hockey onder leiding van Kyle. Dit was dan ook goed terug te zien in het niveau van de kids, en de hoeveelheid plezier die zei hadden.


Tevens is het senioren team van Central een van de beste teams van West Zuid-Afrika, en werden wij uitgenodigd om op zaterdag 27 een wedstrijd te komen kijken tussen Central en Lavender Hill. Hier konden wij een aantal van de deelnemers van de clinics bij Lavender Hill in actie te zien!