Sep van Duikeren

Onze voorzitter

Over Sep

Sep van Duikeren is de voorzitter van Stichting 1001 Sticks. Hij heeft begin 2022 het initiatief genomen om deze stichting op te zetten. Lees hieronder meer over Sep!

Over de Stichting en Sep

Hoi, ik ben Sep! Geboren op 20 oktober 1999, en voorzitter van Stichting 1001 Sticks!


Ik ben begonnen met hockeyen toen ik 5 jaar was, en heb dit mijn hele leven gedaan. Tot en met 2022 deed ik dit bij de GMHC in Goes, toen heb ik een seizoen in Rennes (Frankrijk) gespeeld, en op dit moment hockey ik bij HC Schiedam.


Ik zou mijzelf omschrijven als nieuwsgierig, ondernemend en eigenwijs. Ik ben daarom ook 3 jaar geleden gestart met een eigen bedrijfje genaamd Happy Hockey. Met Happy Hockey organiseer ik met een fantastisch team hockeykampen en -evenementen in Nederland. Toen ik zag hoeveel plezier de deelnemers van deze evenementen hadden, besloot ik dat ik dit ook mogelijk wilde maken voor degenen die hier normaal gesproken nooit mee in aanraking zouden komen.


Dat is ook de reden dat ik ben begonnen met Stichting 1001 Sticks: het mogelijk maken van hockey voor kansarme kinderen!


Ik wil de rest van mijn leven blijven werken met de jeugd, sport en ik zal mij blijven inzetten om te gekke dingen mogelijk te maken voor mensen die het minder hebben!

Sep...

is student aan de  Erasmus Universiteit.
heeft Dames 1 van de GMHC en meerdere jeugdteams gecoacht en getraind.
heeft heel zijn leven bij de GMHC gehockeyd.
hockeyt nu bij HCS (Hockey Combinatie Schiedam)
heeft gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda.