Rutger Koole

Hoofd Training

Over Rutger

Rutger Koole is Hoofd Hockey van Stichting 1001 Sticks. In 2022 is Rutger bij het team van 1001 Sticks gekomen! Lees hieronder meer over Rutger.

Over de Stichting en Rutger

Hoi, ik ben Rutger Koole. Geboren op 21 oktober 2002, en chef sport van Stichting 1001 Sticks!

Ik ben begonnen met hockeyen toen ik 6 jaar was. Tot en met 2022 heb ik bij GMHC in Goes gespeeld. Vanaf volgend seizoen zal ik hockeyen bij Hockey Combinatie Schiedam!


Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, zeker in combinatie met sport. De inspanning, competitie, maar vooral het genieten van de kinderen geeft mij een glimlach op me gezicht.
Door mijn opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid kan ik mijn kennis met ervaring overbrengen op zowel de kinderen als de trainers. Mijn voornaamste taak binnen het team is het maken en ontwikkelen van de draaiboeken voor de trainingen en het doorgeven van kennis over trainingen aan trainers/docenten binnen de scholen!

Sport is een uitstekende manier om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, sociale contacten op te bouwen en belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om met 1001 Sticks kansarme kinderen te helpen door middel van hockey!

Rutger...

heeft bij GMHC training gegeven aan meerdere jeugdteams.
heeft heel zijn leven gehockeyd.
heeft aan het CIOS in Goes gestudeerd.
werkt momenteel in de BSO om sportlessen te verzorgen aan kinderen.