Isis de Bie

Onze secretaris

Over Isis

Isis de Bie is de secrataris van Stichting 1001 Sticks. In 2022 is Isis bij het team van 1001 Sticks gekomen! Lees hieronder meer over Isis.

Over de Stichting en Isis

Hi, ik ben Isis de Bie! Geboren op 20 december 2000 en secretaris van Stichting 1001 Sticks. 


Op mijn elfde ben ik begonnen met hockeyen bij de GMHC en heb daar tot mijn 21e met veel plezier gespeeld. Vanwege het uiteenvallen van ons team ben ik sinds het seizoen 2022-2023 te vinden op de velden van BH & BC Breda.


Ik ben benoemd tot secretaris van Stichting 1001 Sticks. Mijn voornaamste doel als secretaris is om de communicatie binnen het team soepel te laten verlopen. Ik waardeer duidelijkheid en ik streef ernaar dit ook te bieden. Bovendien wil ik graag een luisterend oor zijn voor iedereen, zodat je altijd bij me terecht kunt.


Naast mijn verantwoordelijkheden voor de interne communicatie, draag ik ook bij aan de externe communicatie van de stichting, inclusief de aanwezigheid op sociale media. Door mijn opleiding Communication and Multimedia aan Avans Hogeschool in Breda heb ik ervaring op dit gebied. Ik ben hierdoor verantwoordelijk voor het verzorgen van video's en foto's. Misschien heb je de aftermovie die ik heb gemaakt ook wel gezien ;)


Ook ben ik actief als vrijwilliger bij het project Digimaatje Breda, waarbij ik mijn 82-jarige match ondersteun bij het uitvoeren van alledaagse taken op mobiele apparaten. 


Echter werken we bij onze stichting met kinderen. Ik geloof dat sport een krachtig middel is om kinderen te laten ontwikkelen en te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om meer te leren over de behoeften van kansarme kinderen, en hoe onze stichting hun leven kan veranderen door middel van hockey.

Helpen waar je kan helpen en een lach toveren op een gezicht, samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Isis...

is student aan Avans Hogeschool.
heeft ervaring in het vakgebied van communicatie en multimedia.
heeft tot 2022 bij GMHC gehockeyd.
hockeyt nu bij BH&BC Breda.